Schatten van Vlieg in Tollembeek

Vlieg verstopt tijdens de zomervakantie een schatkist in Tollembeek. Zoek je mee? En ruik jij wat ik ruik?

Deze zomerzoektocht kan je beleven tussen 1 juli en 31 augustus 2022 en is bedoeld voor gezinnen met kinderen van 3 tot 12 jaar. Jongere of oudere kinderen kunnen zeker ook mee!

Om de schatkist te vinden, moet je tijdens een wandeling van 4,9km meerdere ruikopdrachten of spelletjes uitvoeren. Onderweg kom je dan 3 cijfers te weten. Deze cijfers vormen de code van de schatkist.

Start op de parking in Tollembeek, Hernestraat. Volg vanaf het startpunt de Vliegen en/of pijlen op de grond. Zij leiden je naar de verschillende opdrachten en uiteindelijk naar de schatkist!

Ook de allerkleinsten (< 5 jaar) kunnen mee zoeken. Mini Vlieg zorgt speciaal voor hen voor een aantal gemakkelijkere spelletjes.

Schatkist gevonden? Neem er de stempel uit en zet een afdruk op je stempelkaart (zie programmaboekje). Kom met je stempelkaart naar het Baljuwhuis en kies een leuk cadeautje. Noteer in het online logboek ook je naam en laat ons weten wat je van de zoektocht vond. Neem een leuke selfie met de schatkist en bezorg jouw foto via jeugd@galmaarden.be

Kan je niet wachten om er aan te beginnen? Download het programmaboekje of kom een gratis boekje afhalen in het gemeentehuis, het Baljuwhuis of in onze bib.

Enkele TIPS:

  • ·neem voldoende drankjes mee.
  • ·bij goed weer: vergeet je niet in te smeren en draag een zonnehoed.
  • ·bij minder goed weer: draag laarzen, neem een paraplu mee, trek een regenjas aan, …

Ook in Lennik, Gooik, Pepingen, Herne en Bever kan je op zoek naar schatkisten. Keuze genoeg dus! Heb je minstens 3 zoektochten gedaan? Dan krijg je nog een extra cadeautje!

Komaan, we ‘vliegen’ er in: 3, 2, 1, … Start!

Praktische info

Waar?

Startpunt: parking Tollembeek, HernestraatWanneer?

Programma boekje op te halen tijdens de openingsuren van de bibliotheek, het Baljouwhuis of de Bib.

Goed om weten

Afstand: +/- 4,9 km
Voor gezinnen

%d bloggers liken dit: