Schatten van vlieg in Galmaarden

Ook dit jaar heeft Vlieg opnieuw zijn schat verstopt in Galmaarden, kom jij ze ook zoeken? Ga mee op tocht en kijk goed uit je doppen zodat je alle vliegen en de schatkist kan vinden. Om de schatkist te vinden, moet je tijdens de wandeltocht van +/- 5km opdrachtjes uitvoeren. Hierbij kom je 3 cijfers te weten die nodig zijn om de code van de schatkist te kraken.

Je start op het Marktplein van Galmaarden en volgt de Vliegen op de grond naar de opdrachtjes en de schatkist. Ben je de weg even kwijt? Dan kan je ook de knooppunten volgen zoals ze in het boekje zijn opgenomen.

Mini-Vlieg is ook van de partij! Zij zorgt voor leuke spelletjes en opdrachtjes voor de allerkleinsten (-4 jaar) zodat zij ook mee op zoektocht kunnen.

Heb je de code gekraakt en de schatkist gevonden? Neem er een selfie mee (omwille van corona kan je de kist fysiek niet openen) en kom met jouw foto, de code en jouw stempelkaart langs op de jeugddienst voor een cadeautje!

Heb je 3 van onze routes gedaan en alle drie de stempels verzameld? Dan kan je nog een éxtra cadeautje komen ontvangen op de jeugddienst!

Onze routes werden gebundeld in 1 boekje dat verdeeld werd in de scholen en ook verkrijgbaar is in de bibliotheek, op het gemeentehuis of in het Sociaal Huis.

Kan je niet wachten? We zien je graag deze zomer om er samen in te ‘vliegen’!

Praktische info

Waar?

Startpunt: Marktplein (aan de fontein – wandelknooppunt 6) in Galmaarden

jeugd@galmaarden.be – 054 89 04 39

Wanneer?

Tijdens de openingsuren van de bibliotheek, het gemeentehuis of het Sociaal Huis.

Het extra cadeautje dat je kan ophalen op de jeugddienst kan elke weekdag van 9u tot 16u, behalve op vrijdag van 9u tot 12u. Of op zaterdag tussen 9u30 en 12u30.

Goed om weten

Afstand: +/- 4,8 km

%d bloggers liken dit: